085 04 44 800

Bouwbegeleiding

Wij hebben alle expertise in huis om uw nieuwbouw of verbouw effectief te begeleiden. Dat maakt Vastgoedbrigade uniek ten opzichte van andere vastgoedbeheerders.

Interne en externe verbouwingen

Staat er een interne of externe verbouwing gepland voor uw vastgoedobject? In beide gevallen begeleidt Vastgoedbrigade de bouw voor u. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe wand of de uitvoering van een complete aanbouw, gevel of nieuwe entree.

Nieuwbouw

Het beheersen van een bouwproject, van welke omvang ook, is een kunst op zich. Voor ons zusterbedrijf Stichts Beheer is dit dagelijkse kost.  Of het nu gaat om de nieuwbouw van woningbouwproject of herontwikkeling van utiliteitsbouwprojecten, Stichts Beheer beheerst díe kunst. Onze adviseurs zijn ervaren en deskundig in ieder aspect van bouwmanagement, van grondwerving tot oplevering.

Scenario’s

Stel, u heeft bouwplannen of, beter gezegd, een voornemen. U heeft een buitengewoon sterk idee, maar nog geen uitgewerkte plannen en zodoende ook geen (schets)ontwerp. Dan kunt u uw buitengewone idee bij Stichts Beheer tegen het licht houden en u laten voorlichten over meerdere scenario’s en bijbehorende investering.

Ook als u al verdergaande bouwplannen heeft, is het raadzaam u te laten adviseren door een onafhankelijk adviesbureau. Stichts Beheer toetst onder andere of het werk van uw architect financieel haalbaar is en beoordeelt of de begroting van uw aannemer reëel is. Dit kan betekenen dat u uw aanbestedingklare bouwplan bij ons onderbrengt, tegelijk met bijbehorende verantwoordelijkheden en risico’s.

Overtuigd en heeft u interesse in deze dienst?

Copyright 2018 Vastgoedbrigade Algemene voorwaarden
Vastgoedbrigade