085 04 44 800

Van alle gemakken voorzien

Vastgoedbrigade verzorgd ook ondersteuning in de volgende diensten

Meerjarenonderhoudsplan

Wat moet er de komende jaren aan onderhoud plaatsvinden? Wat zijn de kosten? Hoeveel geld is er beschikbaar voor onderhoud? Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) verschaft duidelijkheid.  Vastgoedbrigade kan zowel een aankoopkeuring als een volledige onderhoudsplanning verzorgen. Onze inspecteurs werken conform de NEN-2767 normering.

Advies brandpreventie

De wetgeving voor bestaande bouw en nieuwbouw is continu in verandering. Als eigenaar bent u verantwoordelijk en aansprakelijk voor de (brand)veiligheid van uw pand. Wij adviseren u over de risico’s en kunnen u in het gehele proces verder helpen zodat de brandscheidingen, brandcompartimentering, brandblusvoorziening, vluchtroutes, etcetera in orde zijn.

Energie en duurzaamheid

Betekenis: geproduceerd of verkregen op een manier die het milieu en de natuur zo min mogelijk belast. Dit wordt steeds belangrijker maar daar staat vaak wel een investering tegenover. U kunt er echter ook voordeel uithalen. Wij adviseren u graag en begeleiden de werkzaamheden om de energie en duurzaamheid te verbeteren.

Opstellen BHV- en ontruimingsplan

Voor de veiligheid van de medewerkers en bezoekers in een pand is het belangrijk dat er een volledig BHV-plan wordt opgesteld. Een BHV-plan beschrijft de taken, verantwoordelijkheden en procedures die gevolgd moeten worden als er een incident is. Vastgoedbrigade kan een dergelijk plan voor u opstellen en advies geven in de opvolging ervan.

(Bouwkundig) tekenwerk

Bij verbouwingen, huurmutaties, ontruimingsplannen komt ook tekenwerk aan de orde. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Bij verbouwingen is het mogelijk dat wij het vergunningstraject voor u begeleiden, voor meer informatie kunt u meer lezen bij bouwbegeleiding. Mocht er een ontwerp moeten worden gemaakt dan sturen wij de architect aan zodat u volledig wordt ontzorgd.

Wilt u meer informatie over één van onze diensten?

Copyright 2018 Vastgoedbrigade Algemene voorwaarden
Vastgoedbrigade