085 04 44 800

EXPLOITATIE ZONDER ZORGEN

Waarom Vastgoedbrigade?

Als vastgoedbeheerder zijn wij ervaren en deskundig op alle terreinen van vastgoedbeheer: financieel, administratief, technisch en commercieel. Het beheren van vastgoed zit in ons bloed, we beschikken over alle kennis en kunde. Maar dat mag u ook verwachten van de toekomstige beheerder van uw vastgoed. Wat ons dan wel uniek maakt? We zijn erg flexibel. Zo richten we ons primair op de regio Midden-Nederland, maar beheren net zo goed vastgoedobjecten in Waddinxveen, Gouda en Amsterdam. We kunnen ons makkelijk en snel aanpassen aan de wensen van onze klanten. Doordat we niet te groot zijn, kunnen we snel schakelen tussen technisch en financieel beheer.

Wel het rendement, niet de lasten

Beleggen in vastgoed is één ding. Maar het beheer vraagt om behoorlijk wat aandacht, expertise en deskundigheid. Het kan bovendien een flinke aanslag op uw agenda zijn. Vragen die u als beheerder bezighouden, zijn: Hoe zit het met de solvabiliteit van mijn huurders? Hoe voorkom ik leegstand? Hoe zorg ik voor voldoende rendement? En tussentijds heeft u ook nog te maken met zaken als reparaties, technische storingen en contracten. Kortom: voor exploitatie zonder zorgen, besteedt u het beheer van uw vastgoed uit. Zo weet u zeker dat de exploitatie van uw vastgoedobjecten u niet méér lasten dan rendement bezorgen.

Effectief en persoonlijk contact

Eigenaren, huurders, leveranciers en (overheids-)instanties kunnen erop vertrouwen dat beheerszaken op een vakbekwame, snelle en correcte wijze worden afgehandeld bij Vastgoedbrigade. Dat staat buiten kijf. Onze klanten krijgen altijd een eigen contactpersoon toegewezen als ze daar een voorkeur voor hebben. Dat maakt het nog makkelijker schakelen. Wij ontzien onze klanten zoveel mogelijk, ze besteden het beheer immers niet voor niets uit. Maar uiteraard gebeurt alles wel in goed overleg. Wij houden u altijd op de hoogte.

Wij stellen onszelf graag aan u voor

Copyright 2018 Vastgoedbrigade Algemene voorwaarden
Vastgoedbrigade